Gå til hovedsiden
Finn reisetilbud
Gratis nyhetsbrev

Sist oppdatert: friday 3.july 2020 - 10:53

Tilos

Tilos

Tilos er en karrig øy nord for Rhodos med bare 300 innbyggere. Dette er øya for de som søker det ekte greske landsbylivet, de stille naturintrykkene og det mektige havet uten særlig innblanding fra horder av turister og store ferieanlegg.

Tilos i Hellas - Foto: Picasaweb ©

Tilos i Hellas

Foto: Picasaweb ©

Unike Tilos
Har du drømt om en avslappende ferie langt vekk fra stress og mas, kan kanskje Tilos være noe for deg. Øya er ikke særlig stor, bare et par mil lang, og utmerket til å dra på spennende fotturer i mektig natur.

Artikkelen fortsetter nedenfor...


Bo ved havet
En reise til Tilos gir deg blant annet muligheten å innkvartere på hotell ved havet i den lille landsbyen Livadia, som ligger sørøst på øya. Dette er øyas viktigste havneanløp og stedet du ankommer med båt fra Rhodos. Menneskene i landsbyen er vennligheten selv og svært gjestfrie, så her er det lett å trives.

Megalo Chorio
Lengst nord finner du "hovedstaden" Megalo Chorio, og er bygget som et amfiteater i fjellene. På toppen av fjellkammen ligger det ruiner av en gammelt ridderborg. Det går buss mellom de ulike landsbyene og i høysesongen går det også buss til et par av de beste strendene.

Karrig landskap
Liker du å dra på fjelltur er det karrige landskapet på Tilos velegnet til det. Det finnes flere stier og oppmerkede løyper av forskjellig vanskelighetsgrad. Floraen er rik og det samme kan sies om fuglelivet. Det er jaktforbud på øya i tilfellet du skulle tenke i de baner.

For individualisten
Tilos er et reisemål for individualister som søker mer enn bare sol og strand. På Tilos er det naturen og stillheten som står i fokus, mens kveldene kan tilbringes på en koselig taverna som serverer nydelig gresk sjømat.

Gi dette reisemålet din stemme:

  • Oppnått 2.5/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oppnått 2.5/5 stjerner

 
a n n o n s e ↓

Pakkereiser

Reis fra:
Reis til:
Avreise:
Varighet:
Sorter etter:
Billigst til:

- kun fly:

,-

Rhodos - fly & hotell:

4358,-
Her kan du søke og sammenligne chartertur-operatører og utvalgte flyselskap. www.solfaktor.no
 

Flybilletter

Tur/retur En vei
Fra:
Til:
Avreise:
Retur:
Type billett:
Voksne:
Barn 2-11 år:
Barn under 2 år:
 
Smarte kjøp
 

Tips en venn

Del dette innholdet med noen andre!

Din e-post:

Den du vil tipse:

Send
 

Ferieguiden.no - Norges største og mest komplette nettsted for deg som skal ut å reise!

Ferieguiden.no Ferieguiden.no RSS Feed Add to Google

Alle rettigheter er ivaretatt av Ferieguiden ANS © 2000-2020
Alle administrative spørsmål kontakt Ferieguiden ANS - Telefon: 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@get

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.no / Holidayautos.no / Solfaktor.no / Yr.no / Ticketservice.no / Bokkilden.no / Novasol.no / Gouda.no

Alle opplysningene på sidene til Ferieguiden.no har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt etter beste evne. Ferieguiden kan likevel ikke garantere for innholdets korrekthet og kan ikke påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger skulle vise seg å ikke stemme. Ferieguiden sier herved fra seg ansvar for feil, mistolkning og delvis eller totalt tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av informasjonen som holdes på disse sidene.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checkedFerieguiden.no i samarbeid med Mitt klima